top of page
Äänimaljahieronta BOOKING

Äänimaljahieronta

Äänimaljahieronta 

Äänimaljahieronta ja akupunktio

Sointukylpy (3-10 henkilöä) 

60 min

60 min

45 min

60€

70€

15€ / hlö

Hinnat sisältävät ALV (24%). 

Klangmassage-der-Hand_edited.jpg

Mikäli et löydä sopivaa aikaa vellosta, voit varata ajan puhelimitse:

040 530 7925

Peter Hess rentoutumismetodi on yksinkertainen ja toimiva väline oman terveytesi tukemiseen ja hyvinvointisi edistämiseen. Harmoniset soinnut kutsuvat rentoutumaan, pysähtymään hetkeen, tuomaan hyvän olon ja hellivät usein niin ylikierroksilla toimivia aivojasi. 

Saksalaisella Peter Hess instituutilla on pitkäaikainen kokemus äänimaljarentouttajien koulutuksesta jo vuodesta 1985 alkaen. Yksin Saksassa on rekisteröityneitä äänimaljahieronnan harjoittajia jo yli 3000. 

 

Instituutti tekee tutkimustyötä äänen vaikutusesta ytheistyössä neurologian, pedagogiikan, psykologian sekä muilla tieteen aljoen erityisosaajien kanssa. Tutkimuksien tuloksia käytetään hyväksi koulutuksen kehittämisessä sen aihealueiden laajentamisessa. Suomessa voit opiskella Peter Hess Akatemiassa. 

Hyväksyttävästi opetuksen läpikäyneet ammattilaiset voivat toimia äänimaljahieronnan harjoittajina. 

Äänimaljahieronta sopii erittäin hyvin uupumisesta ja univaikeuksista kärsiville. Se toimii hyvin stressinpoistajana ja kehon jännitystilojen vähentäjänä. Tunnin äänimaljahieronta vastaa kolmen tunnin syvää unta. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Myös akupunktio ja äänimaljahieronta toimivat erittäin hyvin yhdistettynä. Äänivärähtelyt kulkevat kehon nesteessä saaden kehon yli sata trilioonaa solua värähtelemään harmonisesti. 

Hoitotapahtuma

Aluksi teen alkuhaastattelun jossa kartoitan asiakkaan terveydentilan ja hänen erikoistoivomukset. Sen jälkeen asiakas saa maata hoitopöydällä pukeutuneena ensin vatsallaan ja sen jälkeen selällään rennosti huovan alla. Soitan maljoja kehon päällä sekä myös kehon ulkopuolella. Lopuksi on noin viiden minuutin loppurentoutus hiljaisuudessa. 

bottom of page