top of page
eteriskolja.jpg

Qigong terveysliikunta

Säännölliset qigong harjoitukset lisäävät elinvoimaa, vahvistavat lihaksia ja parantavat ryhtiä. Selkärangan ja niskan/kaulan alueen kunto vaikuttaa koko kehon terveyden tilaan. Qigong vahvistaa akupunktiohoitojen vaikutusta. 

 

Annan henkilökohtaista qigong ohjausta joko hoitokertojen yhteydessä tai pienryhmille erillisenä ajankohtana. Ota yhteyttä jos haluat koota ystävät tai työkaverit yhteen niin yritämme löytää joko yhteisen viikkoharjoitus ajan klinikalta tai voimme vaikka suunnitella viikonloppukurssin. Kysy lisää sähköpostitse tai kun tulet akupunktiohoitoon. Maksu per kerta riippuu ryhmän koosta ja siitä onko se yhdistetty akupunktioon, esim. 10€ - 30€ / 30 min. Qigong ryhmäharjoitukset voi myös yhdistää äänimaljameditaatioon silloin hinta on esim. 15€ / 45 min.

Eteeriset öljyt hoitojen tukena

Eteeriset öljyt ja kiinalainen lääketiede toimivat hyvin yhdessä. Esimerkiksi tunnepuolen ongelmissa kotihoidon tukena räätälöidyt öljysekoitukset toimivat erinomaisesti. Myös hoitotilanteessa käytän tarvittaessa eteerisiä öljyjä. Teen yksilöllisiä öljysekoituksia joita annan mukaan pientä korvausta vastaan hoidon vahvistamiseksi.

Käytän Pranaromin ja Young Livingin laadukkaita eteerisiä öljyjä. Minulta voit ostaa myös Pranaromin korketasoisia perusöljyjä. 

Jos olet kiinnostunut tilaamaan omia öljyjä tai vaikka diffuusereita suoraan Young Livingiltä tässä linkki minun ID:n kautta.

Ruokavalio- ja elämäntapa valmennusta 

Ruokavaliolla on suuri vaikutus elämäämme ja hyvinvointiimme mutta kaikki ovat yksilöitä ja myös ruokavalion on oltava yksilöllistä. Se joka sopii jollekin ei välttämättä sovi sinulle. On myös tärkeää löytää oikeanlainen liikunta joka sopii juuri sinun tyyliisi. Hiljentyminen, meditaatio ja hyvä unen laatu auttaa sinua pitämään itsesi tasapainossa. Ruokavaliovalmennuksen voi yhdistää akupunktiohoitokertaan. Kysy lisää vaikka ensimmäisellä hoitokerralla tai sähköpostitse niin varaamme tarvittaessa erillisen tai pidemmän hoitoajan.

bottom of page