top of page
Klassinen akupunktio BOOKING

Klassinen akupunktio

Ensimmäinen käynti                       

Seuraava käynti

Akupunktio ja äänimaljahieronta

Eläkeläinen ensimmäinen käynti

Eläkeläinen seuraava käynti 

Opiskelija ensimmäinen käynti

Opiskelija seuraava käynti 

Lapset alle 14 vuotta 

60€

60€

70€

55€

55€

50€

50€

30€

75 min

60 min

60 min

75 min

60 min

75 min

60 min

40 min

Hinnat sisältävät ALV (24%).

Mikäli et löydä sopivaa aikaa vellosta, voit varata ajan puhelimitse:

040 530 7925

Acupuncture Session

Yleisesti tunnettua on että akupunktiota käytetään kiputiloihin, mutta klassinen akupunktio on tehokas moniin muihinkin vaivoihin. 

Klassinen akupunktio on kokonaisvaltainen hoitomuoto jolla voidaan hoitaa kudosten, rauhasten, nivelten ja lihasten ongelmia ja se toimii myöskin ennaltaehkäisevästi ja immuunijärjestelmää vahvistavasti. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa kipuja, kroonisia, akuutteja sekä psykosomaattisia sairauksia, psykologisia ongelmia ja "sielunelämän" kipuja. 

Hoitotapahtuma

Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitan asiakkaan terveydentilan alkuhaastattelulla. Asiakas kertoo hoitoon hakeutumisensa syyt ja sen jälkeen esitän täydentäviä kysymyksiä terveydentilasta, sairaushistoriasta ja mahdollisista lääkityksistä sekä elämäntilanteesta. Haastattelun jälkeen kuuntelen asiakkaan pulssit. Sen jälkeen valitsen pisteet useimmiten käsistä ja jaloista ja annan neulojen (1-6 kpl) vaikuttaa noin 20 minuuttia. Käytän aina sterilejä kertakäyttöneuloja. Hoidot teen yleensä sarjana noin 2-4 viikon välein. Joissakin tapauksissa tarivtaan säännöllistä hoitoa useiden kuukausien ajan. Neulaherkkiä aikuisia ja lapsia voin hoitaa silkkiakupunktiolla jossa neuloja ei käytetä laisinkaan. 

bottom of page