top of page
Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettinen akupunktio   |   75 min   |   90 €

Suositellen 10-12 kerran sarjahoitoa. Kymmenes kerta ilmaiseksi! 

Hinnat sisältävät ALV (24%). 

Varaa aika

Mikäli et löydä sopivaa aikaa vellosta, voit varata ajan puhelimitse:

040 530 7925

Acupuncture Treatment

Kosmeettinen akupunktio eli kauneus akupunktio on luonnollinen vaihtoehto täyteaineille ja botoxille. Säännöllinen hoito raikastaa ihoa, lisää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ihon kimmoisuus ja väri paranevat ja myös ihon kollageeni, elastiini ja ihon kosteus lisääntyvät hoitojen edetessä. Muutokset ovat todellisia ja vaikutukset alkavat näkyä noin kuuden kerran jälkeen. 

Suositeltu hoitojen määrä: 10-12  kertaa aluksi viikon välein, koska solujen uusiutuminen kestää 2-3 kuukautta. Kuuden kerran jälkeen hoidot voivat olla harvemmin ja sen jälkeen on hyvä tulla ylläpitohoitoihin tarvittaessa.

Oikeanlainen ravinto hoitojen yhteydessä on tärkeää ja on hyvä saada mm. tarpeeksi C-vitamiinia, sinkkiä ja hyvänlaatuisia öljyjä. Keskustele hoitajan kanssa jos sinulla on vakava sairaus tai olet raskaana, kosmeettinen akupunktio ei välttämättä sovi kaikille. 

Hoitotapahtuma

On suotavaa tulla meikittömänä hoitoon. Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitan asiakkaan terveydentilan alkuhaastattelulla. Asiakas kertoo mitä hän hoidosta toivoo ja sen jälkeen esitän täydentäviä kysymyksiä terveydentilasta, sairaushistoriasta ja mahdollisista lääkityksistä sekä ruokavaliosta. Haastattelun jälkeen kuuntelen tarvittaessa asiakkaan pulssit. Puhdistan kasvot ja sen jälkeen valitsen pisteet ensin raajoista (1-5 neulaa) ja lopuksi laitan erittäin lyhyet ja ohuet kasvoneulat. Ne saavat vaikuttaa noin 20 minuuttia. Käytän aina sterilejä kertakäyttöneuloja. Neulahoidon jälkeen laitan seerumin, teen jade guasha hieronnan laadukkaiden öljyjen kanssa ja tarvittaessa levitän vielä rauhoittavan kosteusvoiteen. Hoidon jälkeen ei suositella saunomista, rankkaa liikuntaa eikä meikkejä iholle.

bottom of page